afisha Lider 2016
     
 
      3 грудня 2016 року, в спортивній залі Загальноосвітньої школи № 22 міста Івано-Франківськ, відбулися змагання з Таеквон-До серед початківців (білий/жовтий пояс), до 12 років на Кубок спортивного клубу "Лідер". У змаганнях прийняли участь 122 таеквондистів СК"Лідер". Змаганнях проходили за двома розділами Таеквон-До: формальні вправи "туль" і спаринг"масогі".
 
 
 
 
 
Детальніше...

afisha Tusmen2016

 

     20 листопада 2016 року відбувся 3-й традиційний турнір з Таеквон-До "Відкритий кубок містаТисмениця". У змаганнях прийняли участь 188 спортсменів з міста Івано-Франківська та містаТисмениця. Змагання проходили з одного розділу Таеквон-До - спаринг, серед дітей віком до 14 років. Організатором змагань виступив Івано-Франківський обласний осередок "Всеукраїнського Союзу Таеквон-До". В загально-командному заліку 1-е місце зайняв Івано-Франківський клуб "Лідер", 2-е місце - СК"Чемпіон" і 3-е місце - СК"Боєць".

 

 

 

Детальніше...

r14 afisha

 

    4-6 листопада 2016 року, в місті Рівне, пройшов Відкритий Кубок Всеукраїнського Союзу Таеквон-До в якому прийняли участь 370 таеквондистів з 24-х спортивних клубів 14-ти регіонів України, а також гості  турніру - спортсмени з Федерації Таеквон-До Молдови та Федерації Таеквон-До Болгарії. Змагання проходили у двох розділах – спаринг (масогі) і формальні вправи (туль) в особистому і командному заліку.

 

 

Детальніше...

афиша

   

 

 

 22 - 23 жовтня 2016 року, в місті Києві, у спорткомплексі "Олімп", пройшов Відкритий Кубок Києва з Таеквон-До в якому прийняли участь 200 таеквондистів з Києва, Рівного та Чернігова. Змагання були організовані Київським міським осередком ВСТ. Програма турніру складалась з трьох розділів Таеквон-До: спаринг (масогі), формальні вправи (туль) та спеціальна техніка. 

 

 

 

Детальніше...

choi1918

                                                               

                                                                         

                                                                         Шановні колеги!

      Сьогодні прихільники Таеквон-До у всьому світі відзначають пам'ятну дату - день народження засновника Таеквон-До генерала Чой Хонг Хі (09.11.1918). У цей день кожен учень Таеквон-До має дякувати Вчителю за ті знання, які отримує займаючись мистецтвом Таеквон-До і бути послідовником принципів Таеквон-До.

         Президія ВСТ

 

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Lublin 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.