1

28 січня в Нідерландах пройшов міжнародний турнір класу А "Dutch Open", який зібрав понад 1200 учасників зі 100 клубів 23 країн Європи. Всеукраїнський Союз Таеквон-До на цих змагіннях представляли СК "Solovey Team" (м. Івано-Франківськ), СК "Korolovych Team (м. Ужгород) та СК "Барбарос" (м. Рівне).

Детальніше...

 Ив

 

Друга частина атестацій на чорні та кольорові пояси пройшла в Івано-Франківському, Житомирському, Дніпропетровському, Харківському, Кіровоградському, Рівненському, Чернівецькому, Львівському, Київському обласному та  міському осередках ВСТ.

 

 

Детальніше...

1

 

15 грудня в м. Мінськ пройшов міжнародний турнір "ХХ Різдвяний Кубок Білорусії", в якому взяли участь близко 870 спортсменів з 12 країн Європи та Азії. Україну на цих змаганнях представляли збірні команди Всеукраїнського Союзу Таеквон-До: СК "Solovey Team" (м. Івано-Франківськ), СК "Korolovych Team" (м. Ужгород), з м. Києва - СК "True Way TKD Club", СК "Макс Спорт", СК "Eagles Team", СК "Romanenko Team", з м. Вінниці - СК "Торнадо", з м. Рівне - СК "Барбарос" та СК "Taekwon-Do Lions" (м. Харків).

 

 

Детальніше...

1 1

 

14 грудня в м. Мінськ, Білорусія пройшов спаринг-семінар з Олегом, Катериною та Віталієм Соловей для спортсменів Білоруської Республіканської Організації Таеквон-До. Семінар пройшов в 2 епати: навчальна частина для молодшої, а потім для старшої групи, що дозволило спрямувати програму заходу на певну аудиторію. Всі учасники заходу отримали максимум задоволення від індивідуального підходу, чудової атмосфери та незабутньої програми!

 

 

 

 

Детальніше...

Ужг

 

Традиційно наприкінці кожного календарного року в спортивних клубах Всеукраїнського Союзу Таеквон-До проходять зимові атестації на чорні та кольорові пояси. 

 

 

Детальніше...

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Argentina 2024

Кубок світу 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.