соловей катя

 

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, за вагомий внесок у популяризацію та розвиток фізичної культури і спорту на Прикаратті, ведучого спортсмена Всеукраїнського Союзу Таеквон-До, заслуженного майстра спорту України, багаторазову чемпіонку світу і Європи Катерину Геннадієвну Соловей нагороджено відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

 

 

  

Детальніше...

v9O4lpkM8rE

    18 вересня 2016 року, в місті Києві, на базі Київського міського осередку ВСТ, відбулася товариська зустріч таеквондистів спортивних клубів Всеукраїнського Союзу Таеквон-До та Глобальної Федерації Таеквон-До. У спортивному заході прийняло участь 40 спортсменів з клубів: "Кичко ТКД Клуб", "Макс Спорт", "Скорпіон" та "Тру Вей ТКД Клуб". Захід відбувся в рамках співпраці двох організацій, з метою популяризації таеквон-до в місті Києві та пропаганди здорового способу життя.



Детальніше...

афіша

 

     10-11 вересня 2016 року, в місті Осло, Норвегія, відбувся 26-й Міжнародний суддівський семінар в якому взяли участь 140 учасників. Семінар проводили Майстер Кац (Аргентина), Mайстер Оттесен (Канада), Майстер Кус ван ден Хойвель (Нідерланди), Майстер Вонес та Майстер Вуаль (Німеччина). Почесним гостем семінару став Гран-майстер Вім Босс. Україну на цьому заході представила голова Суддівського корпусу ВСТ Ірина Кузнецова.

 

 

 

 

Детальніше...

 af1

     В період з 22 по 31 серпня цього року в селі Яблуниця, Яремчанського району, Івано-Франківської області, на спортивній базі спортклубу"Лідер" Івано-Франківського обласного осередку, відбулися навчально-тренувальні збори "ITF FIGHT EVOLUTION SUMMER CAMP by Katya and Oleg Solovey". В тренувальному таборі прийняли участь спортсмени з 11 країн: Франції, Бельгії, Ірландії, Чехії, Словакіі, Росії, Латвії, Молдови, Угорщини, Швеції та України.

 

 

 

Детальніше...

Balloon Happy Birthday Vector 210x210

                                                      Шановні колеги!

   Щиро вітаємо колектив Всеукраїнського Союзу Таеквон-До з 10-ю річницею створення Всеукраїнського Союзу Таеквон-До! Кожен з хто займається Таеквон-До стоїть на боці добра і справедливості, не відчуваючи страху. І все це завдяки могутній силі і непереможному духу, які отримує кожен,  займаючись цим дивовижним мистецтвом самооборони. Своєю кропіткою працею та перемогами кожен з нас робить особистий внесок у розвиток цього виду спорту в Україні та пропаганду здорового способу життя. Бажаємо сил, енергії, натхнення, успіхів та творчої наснаги!  

      Наглядова Рада та Президія Всеукраїнського Союзу Таеквон-До 

 

Детальніше...

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Lublin 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.