Свинар

 

Протягом листопада-грудня 2020 року в усіх обласних осередках Всеукраїнського Союзу Таеквон-До відбулися планові атестації на кольорові та чорні пояси. Також після участі у Міжнародному техничному он-лайн семінарі 11-13 грудня інструктори ВСТ отримали право проходити атестації на чорні пояси від IV дану та вище.

 

Детальніше...

 

изображение viber 2021 01 07 16 08 23

        Дорогі друзі!

   Минає 2020...Рік випробувань, рік невизначеності, рік "короно-паніки"....Це був дуже непростий рік для кожного з нас, для Союзу і для нашої країни. Але, дякувати Богу, ми пройшли ці випробування гідно і впевнено. Варто подякувати 2020 як доброму Вчителю, який багато чому навчив нас. Він навчив нас цінити Життя, радіти живому спілкуванню, цінити один одного, і нарешті думати і піклуватися не лише про себе, а й про тих хто дійсно потребує нашої допомоги.  У 2020 ми стали більш мудрішими, більш серйозними і відповідальними. Життя у 2020 зробило нас "дорослими", навчило нас співчувати і підтримувати один одного в тяжкі хвилини.                                                                                     

     Нажаль, через карантин ми вимушені були двічі відмінити всеукраїнські змагання, також були скасовані міжнародні змагання. Проте, ми освоїли нові способи спілкування, ми успішно адаптувались під реалії сьогодення і не зупинили тренувальний процес. І, нарешті, онлайн-заходи дали можливість усім бажаючим тренерам і спортсменам прийняти участь в міжнародних змаганнях і семінарах, вчитись у Майстрів та Гранд-Майстрів ТКД. Радіємо за наших Тренерів, які успішно склали іспит і отримали чергові звання у ТКД.  Це велике досягнення кожного з Вас і Ваш особистий вклад у розвиток Союзу!! Також 2020 повернув Союзу визнання! І перш за все це визнання Вас, як Майстрів своєї справи, визнання Ваших щоденних зусиль і результатів, Ваших сподівань і жаги до перемоги!!                 

     Від імені Президії хочу подякувати кожному керівнику осередка і кожному Тренеру Союзу за Ваш труд, за терпіння, за віру, за відданість своїй Справі і бажання працювати. Впевнений, що наш Колектив здатний досягнути великих перемог!! Низький уклін Вам!!! Цінуємо кожного з Вас!! Ви молодці!!                                                                                                                                             

     В новому році хочеться побажати Вам здоров'я, сердечного спокою і душевного тепла, любові і добра!! Хай Бог береже Вас і Ваших рідних!! Хай в новому році здійсняться всі Ваші мрії і задуми. Бажаємо в 2021 році отримати кожному з Вас гідні подарунки, на які Ви заслуговуєте!!! Бережіть себе і своїх близьких!! З Новим Роком і Різдвом, Друзі!!

     Президент ВСТ Валентин Зорба

Дорогі друзі! Минає 2020...Рік випробувань, рік невизначеності, рік "короно-паніки"....Це був дуже непростий рік для кожного з нас, для Союзу і для нашої країни. Але, дякувати Богу, ми пройшли ці випробування гідно і впевнено. Варто подякувати 2020 як доброму Вчителю, який багато чому навчив нас. Він навчив нас цінити Життя, радіти живому спілкуванню, цінити один одного, і нарешті думати і піклуватися не лише про себе, а й про тих хто дійсно потребує нашої допомоги.  У 2020 ми стали більш мудрішими, більш серйозними і відповідальними. Життя у 2020 зробило нас "дорослими", навчило нас співчувати і підтримувати один одного в тяжкі хвилини.                                                                                      Нажаль, через карантин ми вимушені були двічі відмінити всеукраїнські змагання, також були скасовані міжнародні змагання. Проте, ми освоїли нові способи спілкування, ми успішно адаптувались під реалії сьогодення, і не зупинили тренувальний процес. І нарешті, онлайн-заходи дали можливість усім бажаючим тренерам і спортсменам прийняти участь в міжнародних змаганнях і семінарах, вчитись у Майстрів та Гранд-Майстрів ТКД. Радіємо за наших Тренерів, які успішно склали іспит і отримали чергові звання у ТКД.  Це велике досягнення кожного з Вас і Ваш особистий вклад у розвиток Союзу!! Також 2020 повернув Союзу визнання! І перш за все це визнання Вас, як Майстрів своєї справи, визнання Ваших щоденних зусиль і результатів, Ваших сподівань і жаги до перемоги!!                                                                                                                  Від імені Президії хочу подякувати кожному керівнику осередка і кожному Тренеру Союзу за Ваш труд, за терпіння, за віру, за відданість своїй Справі і бажанню працювати. Впевнений, що наш Колектив здатний досягнути великих перемог!! Низький уклін Вам!!! Цінуємо кожного з Вас!! Ви молодці!!                                                                                                                                             В новому році хочеться побажати Вам здоров'я, сердечного спокою і душевного тепла, любові і добра!! Хай Бог береже Вас і Ваших рідних!! Хай в новому році здійсняться всі Ваші мрії і задуми. Бажаємо в 2021 отримати кожному з Вас гідних подарунків на які Ви заслуговуєте!!! Бережіть себе і своїх близьких!! З наступаючим Новим Роком, Друзі!!

1

 

 

11-13 грудня більше 1000 інструкторів з 60 країн світу членів Міжнародної Федерації Таеквон-До взяли участь у технічному он-лайн семінарі. Проводили навчання Гранд Майстер Гектор Марано, Гранд Майстер Унг Кім Лан, Гранд Майстер Пьєр Лакуер, Майстер Пол МакФейл та Майстер Єжи Єдут. Всеукраїнський Союз Таеквон-До на цьому семінарі представляли 16 інструкторів від 2 дану та вище.

 

 

Детальніше...

FB IMG 1605474408144

 

15 листопада 2020 р. відбулось засідання вищого керівного органу Міжнародної Федерації Таеквон-До-Генеральної Асамблеї. 28-й Конгрес пройшов у режимі відео конференції. Участь у конференції прийняли 154 делегати з 90 країн світу. Делегатами від України на цьому заході виступили президент ВСТ Валентин Зорба та віце-президент ВСТ Олег Соловей.

 

Детальніше...

Напротязі жовтня 2020 року з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних вимог в осередках Всеукраїнського Союзу Таеквон-До пройшли відбіркові турніри до Чемпіонату України з Таеквон-До. Так, спортсмени Одеського, Полтавського, Кіровоградського, Київського міського, Івано-Франківського та Закарпатського обласних осередків взяли участь у перших стартах 2020/2021 навчального року після вимушеної весняної паузи та літніх канікул.

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Argentina 2024

Кубок світу 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.