afisha

     

 

15-17 квітня 2016 року в місті Кіровоград відбувся 9-й Чемпіонат Всеукраїнського Союзу Таеквон-До серед юнаків. Участь у змаганнях взяли 300 спортсмени з 11 регіонів країни: Вінниці, Дніпропетровська, Запоріжжя, Закарпаття, Івано-Франківська, Київської області, Рівного, Кіровограда, Харкова, Чернігова та Києва. Виступи спортменів було умовно поділено на дивізіони "А" і "В", віком від 7 до 14 років. Змагання проводились у двох розділах туль та спаринг, в індивідуальній та командній першості. 

  

 

 

Детальніше...

afisha

 

    3 квітня 2016 року у Івано-Франківську відбувся Відкритий Чемпіонат області з Таеквон-До серед детей, юнаків та дорослих.  У змаганнях взяли участь 200 спортсменів з 8 клубів міста та гості з Чернівців. Змагання проходили в двох розділах таеквон-до: спаринг (масогі) і формальні вправи (туль). Спортсмени були поділені на два дивізіони: дивізіон А (спортсмени від зеленого поясу і вище) і дивізіон Б (білий-жовтий пояс, початківці).

 

 

 

Детальніше...

  tour4

     

    27 березня 2016 року в місті Києві відбулась Першість Київського міського осередку ВСТ, в якому прийняли участь 100 таеквондистів з 6-ти київських клубів. Змагання проходили в усіх вікових категоріях, у трьох розділах: туль, спеціальна техніка та спаринг.

 

 

 

  

Детальніше...

 технічний семінар 9 дан

     

   19-20 березня, у Івано-Франківську, відбувся Всеукраїнський технічний семінар з Таеквон-До, який провів голова Технічного комітету Міжнародної Федерації Таеквон-До, Гранд-майстр, володаря 9-го дану Кім Ун Лан. У семінарі прийняли участь 117 таеквондистів з 10 областей України, а також гості з Молдови і Сербії. По закінченню семінару ГМ Лан відвідав українські Карпати, гірсько-лижний курорт "Буковель", скуштував українські національні страви. Візит такої важливої людини в Украну став можливий завдяки підтримці з боку Міжнародної федерації Таеквон-До.

  

Детальніше...

50rokivITF

                                               

  Шановні колеги!

     Сьогодні, 22 березня, у всьому світі  відзначається 50-річний ювілей з дня створення Міжнарождної Федерації Таеквон-До. Президія ВСТ вітає наших спортсменів, тренерів та усіх шанувальників цього дивовижного виду спорту зі святом! Бажаємо вам сил, енергії, наснаги, успіхів у вдосконаленні майстерності в Таеквон-До та нових перемог у нашій спільній справі!

  

Детальніше...

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Lublin 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.