844  21 грудня 2013 року, у місті Івано-Франківськ, відбулась атестація членів Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнського Союзу Таеквон-До. Екзамен приймала комісія у наступному складі: голова комісії - заслужений тренер України, головний тренер збірної  України, віце-президент ВСТ, міжнародний інструктор Соловей Олег Ярославович, V-дан, члени комісії: Катерина Соловей, III-дан та Андрій Барчук, III-дан.

 

Детальніше...

Taekwon-do Cup emblem 2013

 

  13-15 грудня 2013 року, в місті Одеса, відбулись змагання на Кубок Всеукраїнського Союзу Таеквон-До серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих. У змаганнях взяли участь 215 найпідготовленіших таеквондистів з 11 обласних осередків ВСТ: Дніпропетровського, Запорізького, Івано-Франківського, Київського обласного, Київського міського, Кіровоградського, Кримського республіканського, Одеського, Рівненського, Харківського та Чернівецького місцевих осередків. Також у заходах прийняли участь таеквондисти з Молдови та Болгарії. 

 

Детальніше...

66cbbecaa24bba8ca90d958aaf84044d 

 

 

8 грудня 2013 року, в місті Чернівці відбувся чемпіонат Чернівецької області з Таеквон-До, серед дітей, юніорів та дорослих. Організаторами змагань стали: громадська організація "Федерація Таеквон-До Чернівецької області", відділ прикордонної служби «Порубне» та СК «ІМПЕРІЯ». 

 

  

Детальніше...

logotip

 

16-17 листопада 2013 року, у місті Рівне відбувся семінар та атестація.  Проводив семінарне заняття віце-президент Всеукраїнського союзу Таеквон-До, головний тренер збірної команди України, Соловей Олег Ярославович (V-дан), а допомагав йому в цьому його син Віталій Соловей.

 

Детальніше...

вім бос сонкал 

 

         9 листопада 2013 року в місті Києві відбувся 4-й Всеукраїнський семінар з Таеквон-До. Вперше, Україну з дводенним візитом відвідав директор Міжнародної Федерації Такевон-До Гранд Майстер Вім Бос, 9 дан (Італія). Програмою візиту керівника міжнародної організації передбачалось ознайомлення з діяльністю Всеукраїнського Союзу Таеквон-До, як офіційного представника Міжнародної Федерації Таеквон-До в Україні, оцінка рівня майстерності тренерського складу ВСТ та проведення технічного семінару.     

 

 

 

Детальніше...

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Lublin 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.