maybutne 

 

В рамках національного соціального проекту «Здорова нація – майбутнє України»  Всеукраїнський Союз Таеквон-До організовував відпочинок  з метою оздоровленнядітей та дорослих в літньому таборі у Карпатах, в селі Люча Косівського району. 

 

   

Детальніше...

images 3 

 

В період з 5 по 15 липня 2013 року, у місті Б'яла Подляска, Польща, відбувся 18-й центральний табір з Таеквон-До, в якому прийняло участь 250 спортсменів з 15 країн світу. Щорічний літній табір було організовано Всеєвропейською Федерацією Таеквон-До (A.E.T.F) . 

 

 

Детальніше...

lvov 

В місті Дрогобич Львівської області, у приміщенні спортивного залу Дрогобицького коледжу нафти і газу, відбулись семінар та атестація з Таеквон-До. Ця подія була однією з ряду заходів приурочених до 10-ї річниці створення ФСК «Тайфун» (м. Дрогобич). 

 

 

 

Детальніше...

vst

 

        20 липня 2013 року, в місті Києві, відбулось чергове засідання Президії Всеукраїнського Союзу Таеквон-До на якій були розглянуті наступні питання: реєстрація нових місцевих осередків Союзу та затвердження їх керівників, вступ до ВСТ нових членів, припинення членства у ВСТ, затвердження нового складу атестаційно-кваліфікаційної комісії та інші робочі питання.

 

Детальніше...

vst

                                                                    ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

       Прийміть щирі вітання з нагоди 7-ї річниці з дня створення Всеукраїнського Союзу Таеквон-До.
     Сім років тому, 19 липня 2006 року, ініціативною групою послідовників ідей засновника Таеквон-До генерала Чой Хонг Хі, було створено всеукраїнську громадську організацію "Всеукраїнський Союз Таеквон-До", яка поставила мету захищати інтереси прихильників таеквон-до і розвивати цей вид східного єдиноборства в Україні.

  

Детальніше...

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Argentina 2024

Кубок світу 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.