2-3 лютого у місті Чернівці відбувся семінар та атестація. 

DSC 0235 4

Детальніше...

19-20 січня в місті Києві відбувся 3-й Всеукраїнський семінар з Таеквон-До. У семінарі прийняли участь таеквондисти Запорізького, Івано-Франківського, Київського обласного, Київського міського, Кіровоградського, Кримського республіканського, Львівського, Одеського, Харківського та Чернівецького місевих осередків Союзу. Крім цього, семінар викликав жвавий інтерес у спортсменів з Росії, Грузії та Молдови. Всього у семінарі взяло участь 77 таеквондистів з 4-х країн Європи.semi1

Детальніше...

58 

 

 19 грудня 2013 року, в день Святого Миколая, Всеукраїнський Союз Таеквон-До привітав наших дітей вишуканим подарунком.

 

 

Детальніше...

vst16 грудня 2012 року в місті Києві відбулась чергова Президія ВСТ на якій розглянуто ряд робочих питань. Одним з питань порядку денного було заслуховування висновку Ревізійної комісії ВСТ про перевірку фактів порушень статутної діяльності членами Всеукраїнського Союзу Таеквон-До Гагаріним В.В. та Петровським О.Г.

За результатами розгляду висновку Ревізійної комісії, на підставі п. 5.20 абз. 18 Статуту ВСТ, керуючись п. 3.21 абз. 2,4,5 Статуту ВСТ Президією одностайно прийнято наступне рішення: 

Детальніше...

15 грудня 2012 року у місті Івано-Франківськ відбулась  чергова атестація учнів Івано-Франківського обласного осередку ВСТ. У атестації прийняли участь понад 140 спортсменів, які здавали іспити для отримання вищого рівня майстерності у таеквон-до (купи, дани).Атестацію приймав Соловей Олег Ярославович, міжнародний інструктор, 5 дан.

Спортсмени Івано-Франківщини показали гідні результати і порадували тренерів та батьків своїми досягненнями. У фінальній частині спортивного свята учні отримали поясни різних кольорів та сертифікати до них.

                                                                                                    ivanofrankivsk1       

На фото: учасники атестації разом зі своїми тренерами

Засновник Таеквон-До

gen choi

Генерал Чой Хонг Хі

(09.11.1918-15.06.2002)

Argentina 2024

Кубок світу 2024

Відмінності в ТКД Он-лайн реєстрація членів ВСТ

aetf

wtf

dsms

Контактна інформація

  • Адреса: м. Київ, вул. Олексія Тихого, буд. 38/19, оф. 30
  • Телефон: + 38 093-121-03-19
  • Офіційний веб-сайт: www.taekwon-do.com.ua
 

Про Таеквон-До

«Таеквон-До» - науково-обгрунтований спосіб використання власного тіла в цілях самооборони, який за рахунок інтенсивних фізичних та духовних тренувань розширює діапазон індивідуальних можливостей людини.

Докладніше

Про Cоюз

Всеукраїнський Союз Таеквон-До - це всеукраїнська громадська організація, основною метою діяльності якої є захист законних, соціальних, економічних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів своїх членів, організація змагань, зміцнення здоров'я населення, здійснення просвітницької та виховної роботи, розвиток фізкультури та спорту в Україні.